Unčanin: Borik je neosvojiva tvrđava

Rukometaš Borca za SportSport.ba

Unčanin: Borik je neosvojiva tvrđava

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca večeras će na svom parketu u Boriku dočekati ekipu Vogošće u revanš meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Velikan iz Gospodske juri minus sedam iz prvog susreta (28:21), te sigurno da ih večeras čeka izuzetno težak zadatak iako igraju pred svojom publikom. 

"Imamo pravo da se nadamo. Znamo s kakvim protivnikom imamo posla. Vrijedno smo radili tokom cijele sedmice, spremali smo se, pa ćemo vidjeti. Bitno je da damo posljednji atom snage večeras. Ukoliko tribine budu pune, Borik će biti neosvojiva tvrđava", izjavio je za SportSport.ba rukometaš Borca, Dejan Unčanin.

Unčanin je najiskusniji član crveno-plave ekspedicije. Večeras će na poziciji desnog beka predvoditi banjalučki sastav u veoma zahtjevan pohod, a poučen igranjem na međunarodnoj sceni, trebao bi mnogo doprinijeti svom timu.

Utakmica između Borca i Vogošće na programu je večeras od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti