Unčanin: Želimo pobijediti Zvezdu u punom Boriku

Trener RK Borac

Unčanin: Želimo pobijediti Zvezdu u punom Boriku

Banja Luka će u srijedu, 30. avgusta, biti domaćin još jednog rukometnog spektakla, jer će Borac m:tel u prijateljskom susretu ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu.

Iako trener „crveno-plavih“ Bojan Unačnin, nema mnogo informacija o osvajačima Kupa Srbije, koje sa klupe predvodi legendarni Nenad Peruničić, očekuje dobar meč i trijumf svojih izabranika pred punim „Borikom“.

"Nismo imali sreće na pojednim test mečevima, a posebeno nedavno u duelu sa Vidovecom. Vjerujem da će protiv Crvene zvezde biti mnogo bolje i da ćemo se našim navijačima predstaviti u mnogo boljem izdanju i da ćemo zabilježiti pobjedu", poručio je Unčanin.

Golman Borca m:tel, Bojan Ljubišić, koji je u bogatoj karijeri branio i boje beogradskih „crveno-bijelih“, obećava da će dati maksimum kako bi sutra slavili.

"Vrijeme je da zabilježimo trijumf koji će nam dosta značiti pred završnicu priprema za novu sezonu u BiH", naveo je iskusni čuvar mreže i pozvao navijače da dođu na utakmicu, jer ova mlada ekipa zaslužuje podršku.

Karte, po cijeni od 5 KM, mogu se kupiti na Trgu Krajine i u SD „Borik“, a sat vremena prije početka biće u prodaji i na blagajnama banjalučkog hrama sporta.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica počinje u 19 časova, a jedan čas ranije, prvi put do sada, svi ljubitelji rukometa, bivši rukometaši, sportski radnici, navijači i simpatizeri Borca m:tel imaće priliku da se druže u „navijačkom ćošetu“ koje će biti organizovano na platou ispred dvorane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi