Hrvatska rukometašica plakala pred novinarima

Puna emocija

Hrvatska rukometašica plakala pred novinarima

Edmir Škorić

Hrvatski rukometni savez jutros je organizovao uobičajenu press konferenciju s rukometašicama koje briljiraju na Evropskom prvenstvu u Danskoj i Norveđškoj.

Jedna od najboljih hrvatskih rukometašica Valentina Blažević govorila je pred novinarima i onda emotivno počela da plače.

Kazala je kako prije Evropskog prvenstva niko u Hrvatskoj nije ni znao da su rukometašice dio ovog natjecanja, ali nakon pobjeda nad favoritima i ionako sigurnog plasmana u polufinale preko noći su se proslavile. Sada je cijela Hrvatska s njima, zbog čega je Valentina počela plakati nakon što je dobila pitanje o porukama koje su dobili iz domovine.

"Te suze su za naše porodice, koje su bile s nama čak i kad niko nije vjerovao u naše kvalitete", kratko je kazala Blažević i nastavila plakati.
"Istakla bih poruke od oca Ante, majke Željke i sestre Kristine", dodala je emotivna djevojka.

Top Komentari

sport1
"ionako sigurnog plasmana u polufinale"??? Wtf. Koki su kriteriji prolaska u polufinale?? Volio bi malo da se koristite istrazivackim novinarstvom;-). Da vam pomognem, kriteriji br1. veci broj bodova, br2. u slucaju istog broja bodova dvije ekipe, gleda se medjusobni susret, br3 u slucaju istog broja bodova 3 ekipe, gleda se cisto gol razlika. Tako da u slucaju da Hrvatska izgubi sljedece 2 utakmice, a gol razlika im bude losija od Njemacke il' Holandije u tom slucaju se pakuju i put Hrvatske. Sportski pozdrav
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi