Vardar pretrpio novi poraz u Ligi prvaka
Meshkov su do pobjede vodili Vailupau sa dvanaest i Shkurinsky sa devet postignutih golova.

Nova loša partija

Vardar pretrpio novi poraz u Ligi prvaka

E. Oštraković

Rukometaši Vardara upisali su četvrti poraz u rukometnoj Ligi prvaka u ovoj sezoni. Ovaj put bolja od Vardara bila je ekipa Meshkov Bresta, a rezultat je bio 31:22.

Prvi dio utakmice bio je veoma izjednačen, a malo bolje su se u završnici snašli gosti, te su na odmor otišli sa vodstvom od 13:12.

Ipak, u drugom poluvremenu Meshkov je preuzeo kontrolu nad utakmicom, te su na kraju upisali veoma ubjedljivu pobjedu od devet golova razlike.

Zanimljivo je to da Vardar u posljednjih osam minuta utakmice nije postigao niti jedan jedini gol, što je bilo dovoljno za ovaj ubjedljivi poraz.

Meshkov su do pobjede vodili Vailupau sa dvanaest i Shkurinsky sa devet postignutih golova.

Sa druge strane Stoilov je za Vardar postigao šest golova, dok su po četiri gola dodali Dibirov i Atman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi