Vedran Delić: PPD Zagreb je naša najlakša utakmica
Vedran Delić (99) ove godine u dresu Izviđača igra sjajno i četvrti je strijelac SEHA lige. Foto: www.seha-liga.com

Mostarac u dresu HRK Izviđač za SportSport.ba

Vedran Delić: PPD Zagreb je naša najlakša utakmica

Rukometaši bh prvaka HRK Izviđača od ove sezone premijerno nastupaju u regionalnoj SEHA ligi. U proteklih 11 kola Ljubušaci nijednom nisu osjetili slast pobjede, tek su izvukli jedan remi, a čak 10 puta su parket napustili pognutih glava.

Pa ipak, u Ljubuškom nema razočaranja, barem tako kaže najbolji igrač Izviđača, do jučer sjajno lijevo krilo mostarskog HMRK Zrinjskog Vedran Delić koji je sjajne partije iz Mostara prenio i u Ljubuški. Delić je četvrti strijelac lige s 54 postignuta gola u 11 utakmica. U subotu u Ljubuški stiže momčad drugoplasirane momčadi lige PPD Zagreba.

Hrvatski prvak i regionalni div sigurno će biti mamac za gledatelje u Ljubuškom a Vedran Delić je za SportSport.ba rekao nešto o dosadašnjem dijelu sezone te najavio sutrašnju utakmicu:

"Pa evo prije svega bih uputio pozdrav čitateljima SportSport.ba. portala. Što se tiče dosadašnjeg dijela prvenstva, gledano na tablicu nije sigurno neki uspjeh, ial opet možemo da kažemo da smo odradili dobar dio sezone i da smo mnogo napredovali. Ipak mlada ekipa nije mogla bogzna koliko više da napravi. Nadamo se u drugom dijelu sezone i uz još par pojačanja da napravimo možda i veći iskorak u odnosu na dosad urađeno. Prije svega nam je bitno da se dobro pripremimo za borbu u Premijer ligi gdje naravno idemo po duplu krunu. Sljedeća utakmica je PPD. ZAGREB, možda i naša najlakša utakmica jer nemamo šta da izgubimo. Zagreb je kao što i svi znaju najjači klub na našim prostorima, pun iskustva i mladosti. Idemo odigrati najbolje što možemo i  znamo pa ćemo vidjeti krajnji ishod. Odigrat ćemo siguran sam borbeno i srčano pa zašto ne pokušati pobijediti Zagreb, sve je moguće. I oovm prilikom bih pozvao sve navijače i ljubitelje rukometa da u subotu u 20:00h dođu i uživaju u vjerujem dobrom i borbenom rukometu". - rekao je prvi topnik "Skauta" Vedran Delić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi