Veliki dani se bliže za mostarski rukomet!

Saradnja Zrinjskog i Zagreba

Veliki dani se bliže za mostarski rukomet!

Tijekom vikenda,  predstavnici HMRK Zrinjski su održali sastanak s direktorom najtrofejnijeg rukometnog kluba na ovim prostorima, RK PPD Zagreb, dok će službenu suradnju između ova dva kluba potpisati u travnju u Mostaru.

HMRK Zrinjski će tako postati odskočna daska za najbolje domaće igrače u gradu i državi koji će svoj rukometni put moći nastaviti u Zagrebu, dok će istovremeno svoju seniorsku karijeru u mostarskom klubu graditi talentirani igrači iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Predstavljene su i ideje za održavanje rukometnih kampova te edukacija trenera u Mostaru.

Istinska poslastica rukometne ljubitelje iz Mostara očekuje u lipnju, no predstavnici kluba još neko vrijeme neće obznaniti o čemu se radi, već je najavljeno da će se uskoro otkriti o kakvom se iznenađenju radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi