Zrinjski remizirao sa Splitom

Pripremna utakmica

Zrinjski remizirao sa Splitom

Rukometaši HMRK Zrinjski s pripremama su nastavili u Makarskoj, a u subotu uvečer otišli su do Splita.

Plemići su posjetili dvoranu Gripe gdje su odigrali svoju prvu pripremnu utakmicu sa rukometašima hrvatskog prvoligaša Splita, člana Prve lige Jug.

Uzbudljiv meč je na kraju okončan neriješenim rezultatom 30:30, a strijelce Plemića u tom susretu predvodili su Delić, Bošković i Kordić s po 6 pogodaka, a trener Zdravko Medić dao je priliku svim igračima u zapisniku. I oba pojačanja, Ljubušak Mislav Grgić i Čapljinac Dragan Pavković koji su u premijeri ostavili pozitivan dojam.

Mostarci nastavljaju s pripremama a još jedan susret zatvorenog tipa odigrat će s rukometašima PPD Zagreba koji je također na pripremama u Makarskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi