Veliki hendikep za Makedoniju: Lazarov izgubljen do kraja turnira

Iskusni Makedonac se povrijedio u duelu sa Španijom

Veliki hendikep za Makedoniju: Lazarov izgubljen do kraja turnira

Rukometna reprezentacija Španije je sinoć razbila Makedoniju rezultatom 31:20 u susretu grupe 2 Evropskog prvenstva. Makedonci su djelovali potpuno nemoćno u ovom susretu, a da stvari budu još gore ostali su i bez Kirila Lazarova.

Upravo je u činjenici da su ostali bez najboljeg igrača početkom utakmice moguće pronaći rezlog teškog poraza Makedonaca koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva pružali odlične partije.

Lazarov je igru morao napustiti u osmoj minuti utakmice zbog povrede koljena. Španija je već u tim trenucima imala prednost od 4:1, a u ostatku susreta je dominacija Crvene furije bila još izraženija.

Iskusni Lazarov se više nije vraćao na teren, a kako je susret odmicao pojavile su se informacije da je moguće da se radi o težoj povredi. Ono što je sada jasno jeste da će Lazarov propustiti ostatak turnira što je sigurno veliki hendikep za Makedonce.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi