7

Komentari (7)

user1583752673
Jesi ti vidio Borca nema za****ncije
Joks
Svaka čast, Borac nema pojma koju sreću ima - međutim, ovog stručnjaka, Grande Vujovića je trebalo ganjati za SELEKTORA reprezentacije BiH, a ne onog 'šibicara' pričenog polutrenera Bilala. Ali, to smo 'mi' to je sport i struka u BiH, sport kojeg sve manje na reprzenativnom nivou...
Mowzilla
Sta ti je, pa Veselin bi pobjegao kad bi savez prvi put zamolio da on preuzme bilo kakav trosak...
Ade1987
Bilal radi svoj poso više nego dobro ali lahko je sjediti ispred tv i onda biti selektor i jarane ovdje ubrajam i sebe u ove selektore kraj tv
sport1
Svaka cast Borcu, bio i ostao veliki klub. A ti mangupe, daj nam tvoje rezultate, pokazi kako si ti veliki trener, posto veliki covjek sigurno nisi. Kad spominjes Bilala (Vujevica takodje) ustani i mirno, a ne tipkati ko najobicniji beskicmenjak po tastaturi. Sportski pozdrav i stojim ti na raspolaganju ako te treba preorijentisati i pomoci oko najosnovnijih kulturnih caka.
Joks
@•Gazija: Grohotom se smijem - za koga i čije interese Šuman radi 'perfektno'? - Stanje u repprezentaciji i savezu, te rezultati utakmica (još više "igra i 'taktika') sve to potvrđuju - a, dje je Bilal, zna l' iko? Samo pitam.
Joks
@sport1 - "bogat" ti vokabular i 'kičma' plaho jaka kad ustaješ za takve koje braniš, a argumenta nigdje! Za moju 'preorjentaciju' ti veliko hvala ali sam ubijeđen da si, potsvjesno, mislio na samog sebe, razumijem takve. Ljudski pozdrav.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.