Vojvodina smijenila Kamenicu

Otkaz bh. stručnjaku

Vojvodina smijenila Kamenicu

Kasim Kamenica više nije trener novosadske Vojvodine.

Rukometni stručnjak iz Goražda je na klupu Vojvodine stigao krajem prošle godine, vodio je tim nešto manje od tri mjeseca, a kap koja je prelila čašu bio je poraz u finalu Kupa Srbije.

Gubitak finala i neki potezi na samoj utakmicu nisu jedino što se Kamenici stavlja na dušu, o čemu je govorio i predsjednik kluba Milan Đukić.

"Nismo želeli da pređemo preko činjenice da je šef stručnog štaba odbio da sa ekipom primi medalju za drugo mjesto. To su nedopustive stvari koje se ne mjere veličinom trenerskog imena", obrazložio je Đukić.

Kamenicu će na klupi Vojvodine naslijediti njegov dosadašnji pomoćnik Boris Rojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi