Kasim Kamenica novi trener Vojvodine

Nakon odlaska iz Zagreba

Kasim Kamenica novi trener Vojvodine

Proslavljeni bh. rukometni stručnjak Kasim Kamenica novi je trener novosadske Vojvodine.

Kamenica će na klupi aktuelnog šampiona Srbije zamijeniti Dragana Kukića, a zvanično predstavljanje zakazano je za danas (petak).

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine je sezonu počeo u PPD Zagrebu s kojim je igrao u Ligi prvaka, ali je prije mjesec dana okončao prilično kratku avanturu u hrvatskoj prijestolnici.

Kamenica se sa Zagrebom rastao nakon što je u osam utakmica Lige prvaka ekipa pod njegovim vodstvom osvojila samo dva boda, a angažman u Vojvodini će za njega predstavljati novi izazov u bogatoj karijeri.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Vojvodina se takmiči u SEHA ligi u kojoj nakon 12 odigranih utakmica zauzima posljednje mjesto sa svega dvije pobjede i deset poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi