Vranješ osigurao budućnost

Dugogodišnji bh. reprezenativac

Vranješ osigurao budućnost

A. Čaušević

Vladimir Vranješ je osigurao budućnost, barem za naredne tri godine. 

Dugogodišnji bh. reprezentativac je danas produžio ugovor sa Brest Meshkovom što znači da će se u Bjelorusiji zadržati najkasnije do 2024. godine.

Ovaj 32-godišnjak je u Berst Meshkov stigao prošle sezone nakon što je ranije nastupao za niz klubova u inostranstvu.

Iskusni pivot sa Brestom i ove sezone nastupa u Ligi prvaka uz vrlo dobar individualni učinak od sedam golova u prva dva kola.

Inače, Vranješ dres reprezentacija BiH nosi od 2009. godine. Član je generacija koje su ostvarile najveće uspjehe u historiji bh. rukometa, odnosno ekipa koja su izborili plasmane na SP i EP.

Top Komentari

user1622267171
"Najkasnije", hahahaha, ako je potpisao 3g, kaze se : "najmanje do 2024", hahahah "novinaru", "novinaru" jao jao jao, Tito ustaj!!!!!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti