Zagreb bez problema savladao Nexe

Osigurali treće mjesto u SEHA ligi

Zagreb bez problema savladao Nexe

E. Čaušević

Rukometaši Zagreba večeras su u Našicama savladai Nexe (25:23) u meču 17. kola regionalne SEHA lige.

U okršaju dva hrvatska predstavnika pobjedu je slavila gostujuća ekipa koja je u drugom dijelu odličnom igrom došla do preokreta i na kraju pobjede. Na pauzu se otišlo kod rezultata 12:12, ali su gosti na startu drugog dijela napravili seriju od 4:0 s kojom su riješili ovaj meč.

Pobjedom u Našicama Zagreb je večeras osigurao treće mjesto na tabeli SEHA lige pred završni turnir. Na prvom jestu je Vardar, dok je drugoplasirani Veszprem. 

Najefikasniji u redovima Zagreba večeras su bili Dobrivoje Marković i David Miklavčič sa po šest golova, dok se u ekipi Nexea istakao Vedran Zrnić koji je također postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi