Zagrebu 27. titula prvaka Hrvatske
Vori: Nastavak dominacije

PPD obezbijedio novi naslov

Zagrebu 27. titula prvaka Hrvatske

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb osvojili su 27. naslov prvaka Hrvatske, nakon što su u sklopu osmoga kola Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske svladali ekipu Spačve iz Vinkovaca s 35:18 i tako pratiteljima pobjegli na dovoljnu razliku da dva kola prije kraja osiguraju titulu.

PPD Zagreb, koji je bio bez kapetana Zlatka Horvata, Davida Miklavčića i Igora Vorija, je sa sedam golova predvodio krilni igrač Josip Božić-Pavletić, a šest je dodao Valentino Ravnić, također krilo.

“Čestitke mojim igračima na pravom pristupu i zasluženoj pobjedi. Mislim da smo odigrali pametno, strpljivo i da smo u svakom trenutku utakmice znali što želimo i kako to postići. Zadovoljan sam i što sam uspio mlađima dati priliku posljednjih 15-ak minuta i stroga što su dobro odradili posao. Imamo još dvije utakmice i bez obzira na to što smo već osigurali novi naslov prvaka očekujem od svojih igrača da do kraja ostanu koncentrirani i da zaključimo sezonu bez poraza”, rekao je trener PPD Zagreba Zlatko Saračević.

Podsjetimo od sljedeće sezone za hrvatskog prvaka igrat će i naš reprezentativni pivot Senjamin Burić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi