Zagreb protiv Vardara u finalu SEHA lige

Hrvatski prvak savladao Celje

Zagreb protiv Vardara u finalu SEHA lige

Rukometaši Zagreba plasirali su se u finale završnog turnira SEHA lige.

Nakon što je Vardar sa 33:24 pobijedio Meškov Brest, u drugom polufinalu bilo je daleko zanimljivije, da bi na kraju hrvatski prvak s minimalnih 29:28 savladao Celje.

Zagreb je bio favorit u ovom meču i na poluvremenu je imao prednost 14:11, ali su Slovenci u nastavku uspjeli da se vrati, no ne i da izbjegnu poraz.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Domagoj Pavlović predvodio je Zagrepčane sa sedam pogodaka, Zlatko Horvat dodao je pet, dok su po četiri zabili Damir Bičanić i Leon Šušnja. Kod poraženih gostiju najviše se istaknuo Borut Mačkovšek sa šest pogodaka.

Finale se igra u nedjelju s početkom u 20:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi