Zavidovići spremni da ugoste bh. kadetkinje

Od 12. do 15. aprila

Zavidovići spremni da ugoste bh. kadetkinje

H. Zilić

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine U17 okupit će se prvi put.

Selektorica Alma Hadžović je nedavno objavila spisak za prvo okupljanje koje će biti održano u Zavidovićima od 12. do 15. aprila. Pored selektorice Hadžović u stručnom štabu je trener Ajdin Bukvić te trener golmana Teo Domuz.

Zavidovići su spremni da ugoste najbolje kadetkinje naše države, a domaćin organizator bit će ŽRK Krivaja.

Načelnik Zavidovića gospodin Hašim Mujanović uradio je veliki posao oko organizacije ovog domaćinsta, čime su Zavidovići još jednom pokazali da ne nose bez razloga epitet grada rukometa.

Podsjetimo, naše seniorke su prvo okupljanje imale u Lukavcu, juniorke će se okupiti u Mostaru, seniorke će također imati drugo okupljanje u Mostaru, tako da su Zavidovići treći grad koji će ugositi bh. rukometašice u ovom reprezentativnom ciklusu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi