Poznat grad domaćin: Dvorana spremna za utakmice reprezentacije BiH
FOTO. Moj Cazin

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

Poznat grad domaćin: Dvorana spremna za utakmice reprezentacije BiH

Haris Zilić

Početak novembra rezervisan je za nove akcije reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Ovaj put na sceni će biti naše najbolje rukometašice koje će 3. i 5. novembra odigrati dvomeč prvog kruga kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Grčke.

Za naš portal je potvrđeno da će se oba duela igrati u Cazinu.

Dvorana u Cazinu je "ušminkana", posebno tribina gdje su postavljene nove stolice, tako da spremna dočekuje reprezentativne izazove.

Ovo će biti dobra prilika za naše djevojke da pred domaćom publikom probaju izboriti plasman u drugi krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo što bi bio ogorman rezultat imajući u vidu činjenicu da naša ženska reprezentacija nije bila aktivna skoro deset godina.

Prošle godine smo igrali kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i ispali smo u prvom krugu gdje smo upisali poraz od Grčke te trijumfe protiv Italije i Latvije, ali samo je prvoplasirana selekcija išla u drugi krug.

Sada ćemo imati priliku za revanš Grkinjama sigurni smo u sjajnoj atmosferi u Cazinu.

Našu reprezentaciju sa klupe će predvoditi selektorica Alma Čehajić Hadžović, koja će početkom naredne sedmice objaviti i spisak igračica na koje računa za ovaj ciklus kvalifikacija.

Čehajić Hadžović je naša bivša rukometašica koja radi sjajan posao na klupi RK Hadžići i ne sumnjamo da će dobro spremiti naše djevojke za dvomeč protiv Grčke.

Top Komentari

SEFI42
Cazin je uvijek bio grad rukometa. Idemo napuniti dvoranu.
2 0
Edberg
Svi u Cazin!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi