Legendarna Svetlana Kitić dala podršku bh. rukometašicama

Posjetila ih na pripremama u Lukavcu

Legendarna Svetlana Kitić dala podršku bh. rukometašicama

H. Zilić

Ženska seniroska rukometna reprezentacija BiH nalazi se u Lukavcu na prvom kontrolnom okupljanju.

Selektor Radan Rovčanin će u aprilu imati drugo kontrolno okupljanje, nakon čega će dobiti jasniju sliku koje će rukometašice predstavljati BiH u prvom krugu kvalifikacija od 31. maja do 6. juna.

Najbolja rukometašica svijeta svih vremena po izboru IHF-a, Svetlana Kitić, dala je podršku bh. rukometašicama koje su se okupile nakon 12 godina puaze.

Legendarna Ceca je sinoć u Lukavcu posjetila naše rukometašice. Obavila razgovor, dala nekoliko savjeta, što će sigurno biti od velike pomoći našim igračicama u njihovom daljem razvoju, karijerama, ali i nastupu u dresu sa državnim grbom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi