Zrinjski lovi peti trijumf u nizu

Zrinjski lovi peti trijumf u nizu

M. Maksimović

Rukometaši Zrinjskog u okviru 20. kola rukometne Premijer lige BiH sutra gostuju u Goraždu, gdje će odmjeriti snage protiv istoimenog domaćina. 

Ekipe se dobro poznaju s obzirom da su se već dva puta sastale u Mostaru, a i privi i drugi put trijumf je ostvario Zrinjski, u prvenstvu rezultatom 36:27, a u Kupu s 38:21.

Mostarci su u prvenstvu nanizali četiri pobjede protiv Maglaja i Dervente kući, Čelika u gostima i Krivaje takošer kući, a nove bodove će tražiti i u sutrašnjem duelu s obzirom da je borba za treću poziciju, koja vodi u Ligu za prvaka, do kraja neizvjesna.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Pred nama je nakon Čelika još jedna teška utakmica, ali smatram da smo kvalitetniji tim što sugeriše i tabela, tako da je cilj odnijeti sva tri boda”, izjavio je rukometaš Marin Perić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi