Zrinjski posustaje, velika pobjeda Goražda

Gradačac još uvijek u igri za Ligu 6

Zrinjski posustaje, velika pobjeda Goražda

A. Beganović

Kompletirano je i 24. kolo Premijer lige za rukometaše, nakon kojeg je sve izvjesnije da mostarski Zrinjski neće igrati u Ligi 6, odnosno završnici prvenstva naše zemlje.

Naime, nakon što su u prošlom kolu na svom terenu remizirali sa Gradačcem, izabranici Zorana Dokića večeras su poraženi u Trebinju od domaćeg Leotara (27:21), pa su tako od 3. pozicije na tabeli, koja garantuje učešće u Ligi 6 sada udaljeni sedam bodova.

Rukometaši Goražda došli su do zlata vrijende pobjede u borbi za Ligu 6. Naime, večeras su Goraždani u Vogošći savladali istoimenu domaću momčad (28:26).

Vodeća Sloga u Doboju je bila bolja od Krivaje (40:29), dok je Gradačac pobjedom nad Derventom (34:26) ostao u igri za plasman u Ligu 6.

Bosna je u Visokom bila bolja od Prijedora (36:27), dok je Konjuh u Živinicama savladao Maglaj (36:24).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.