Zrinjski uvjerljiv, remi Goražda i Čapljine

Premijer liga, 7. kolo

Zrinjski uvjerljiv, remi Goražda i Čapljine

Rukometaši Zrinjskog uopisali su treći trijumf u Premier ligi BiH, ali na najuvjerljiviji način do sad. 

U prvoj utakmici sedmog kola Mostarci su na svom parketu deklasirali Gradačac rezultatom 37:25. Motivisani domaćin vrlo rano je poveo 7:2 a to vodstvo čuvao je i povećavao sve do samog kraja.

Trener Zrinjskog dao je priliku svim igračima, a šansu su najbolje iskoristili Dominiković sa sedam pogodaka, te Grbavac, Kožulj i Herceg koji su postigli po četiri gola.

Večeras je do drugog boda došla Čapljina koja je opet igrala neriješeno, ovog puta kod Goražda. Privremeno je na vrh zasjeo Čelik koji je slavio u Zavidovićima s 37:29.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.