Pobjednička pjesma Lisica u Boriku

Trijumf RK Hadžići Interlogistic

Pobjednička pjesma Lisica u Boriku

M. Šljivak

RK Hadžići Interlogistic savladao je na gostovanju u Banjaluci u velikom derbiju ekipu ŽRK Borac rezultatom 24:28.

Nakon prvog poluvremena niko nije slutio da će gošće stići do trijumfa. Borac je igrao jako dobro i na odmor je otišao sa četiri gola prednosti, 14:10.

Međutim, u nastavku popularne Lisice igraju fenomenalan rukomet i domaćim rukometašicama nisu dopustile gotovo ništa.

Uspjele su na kraju da okrenu rezultat u svoju korist i da upišu pobjedu rezultatom 24:28 i da dođu do vrlo bitne pobjede u borbi za vrh tabele.

Premijer liga BiH, 17. kolo:

ŽRK Borac - RK Hadžići Interlogistic 24:28 (14:10)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

ŽRK Borac: Stojanović 7, Ćurić 1, Šehovac, Brus, Kršić 4, Vukliš, Šikić, Đelihodžić, Novaković 1, Kodžoman, Vrančić 2, Railić, Kočić, Vukosavljević, Ignjatović 6, Majkić 3.

ŽRK Hadžići Interlogistic: Čajić, Knezović 6, Hadžiabdić, Šehić, Čahtarević 3, Lončar 6, Fejzić, Demić 7, Halebić 6, Kulić, Selimović, Telarević, Mehremić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti