ŽRK Krivaja slavila u Mostaru protiv HRK Katarina

Djevojke iz Zavidovića slavile bez puno muke

ŽRK Krivaja slavila u Mostaru protiv HRK Katarina

Rukometašice Krivaje danas su bez većih problema u okviru 13. kola Premijer Lige slavile u Mostaru protiv HRK Katarina rezultatom 42:25.

Iskusnije i kvalitetnije gošće od samog su početka preuzele inicijativu i kontrolirale igru i rezultat pa je već na poluvremenu tim iz Zavidovića imao 8 golova prednosti (18:10).

Nisu rukometašice Krivaje stajale ni u nastavku te je prednost konstantno rasla. U kasnijoj fazi meča ni jedna ni druga ekipa nisu posvećivale previše pažnje obrani pa 67 golova na susretu čak nije ni previše u odnosu na ono što smo gledali na parketu. 

Sara Bašić i Nejra Cerić s po 9 pogodaka predvodile su Krivaju, dok je Adelisa Dautović dodala 8 pogodaka. Melisa Lerić je zabila 8 golova za Katarinu dok je mlada Elena Cipetić dodala 6 golova za mostarski tim. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi