RK Hadžići bez problema slavili u Mostaru

Sjajna partija Maje Knezović

RK Hadžići bez problema slavili u Mostaru

Danas se nastavila i Premijer Liga Bosne i Hercegovine za rukometašice. U Mostaru je HRK Katarina dočekala RK Hadžići a gošće su uvjerljivo slavile rezultatom 38:26.  

Od početka se vidjelo da će ovaj susret biti jednosmjerna cesta. Starije, iskusnije, jače i na kraju kvalitetnije rukometašice iz Hadžića od starta su nametnule svoj ritam igre pa je na poluvremenu već imao prednost od 18:10.

Do kraja je prednost Hadžića rasla, mada su gošće pred kraj malo podigre ručnu te je Katarina na kraju pretrpjela koliko toliko snošljiv poraz od gošći koje su i prije utakmice imale status velikog favorita u ovoj utakmici. 

Sjajna Maja Knezović predvodila je Hadžiće s 10 golova dok su po 6 pogodaka dodale Berina Malanović, Lana Lončar i Edina Demić. Melisa Lerić je zabila 11 golova za Katarinu dok je mlada Elena Cipetić dodala 6. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti