Mark Selby se namučio protiv Anthonyja McGilla ali ipak prošao dalje
Selby je dobro krenuo, ali je sam sebi napravio probleme

Četvrti frame je možda i odlučio meč

Mark Selby se namučio protiv Anthonyja McGilla ali ipak prošao dalje

S. Pašalić

Mark Selby je pobijedio Anthonyja McGilla sa 4:2 i prošao u narednu rundu takmičenja.

Selby je prva dva framea riješio vrlo brzo i poveo sa 2:0. U trećem frameu je također krenuo dobro i činilo se da će povesti sa 3:0 međutim tada pravi grešku i McGill se vraća za stol, osvaja treći frame i smanjuje na 2:1.

Četvrti frame je donio veliku borbu sa puno safety udaraca, a nakon 40 minuta igre Selby ipak osvaja ovaj frame i stiže do vodstva od 3:1.

McGill je odlično odigrao peti frame u kojem je napravio century od 105 poena i smanjuje na 3:2. Ipak, Selby osvaja šesti frame i stiže do pobjede 4:2

Mike Dunn je iznenadio Roberta Milkinsa i sa 4:0 prošao dalje. Prolaz u narednu rundu takmičenja su osigurali i James Wattana pobjedom protiv Chen Zifana sa 4:3, te Tom Ford protiv Ashleya Cartyja sa 4:2, dok je Martin Gould završio takmičenje na turniru porazom 4:3 od Zhang Anda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi