Niko kao Roonie: Dovoljno sam star da budem tata mnogim igračima na Touru

Ronnie O'Sullivan nakon titule

Niko kao Roonie: Dovoljno sam star da budem tata mnogim igračima na Touru

Najpopularniji snooker igrač Ronnie O'Sullivan danas je osvojio svoju šestu titulu na UK Championshipu. 

Nakon pobjede u finalnom meču protiv Shauna Murphyja Ronnie je bio veoma zadovoljan. On je izjednačio rekord Stevea Davisa po broju titula na ovom prestižnom turniru.

"Sjajno je izjednačiti rekord, hvala svima. Dao sam sve od sebe i veoma sam iscrpljen. Mislim da smo obojica mogli bolje. Mislim da nisam mnogo drugačiji nego prije 24 godine kada sam prvi put igrao na UK Championshipu. Nisam se promijenio. I dalje napadam. Ne mogu da vjerujem da još uvijek igram, dovoljno sam star da budem tata mnogim igračima na Touru", rekao je Ronnie.

Podsjetimo, ovo je bila 31. rangirajuća titula za Ronnieja u karijeri, a samo je ove sezone inkasirao pola miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije