7

Komentari (7)

axel42
Tesko je reći najveći svih vremena. Ima više osvojenih rangirajućih trofeja to stoji, ali koliko se danas igra turnira u godini? Steven Hendry je duplo manje turnira igrao , tako da je to teško porediti. Danas oko 20 turnira a u Hendryovo vrijeme 10 u godini. Al haj uvjek se svadjalo oko toga u bilo kojem sportu ko je najveći svih vremena.
Valjevac
stranputica
Stvarno dobar članak.
Bezbeli22
Vrlo fin članak, jedino što u istom nije napisano da se čovjek ne zove Roni nego mu je to nadimak. Punim imenom Ronald Antonio O'Sullivan, ali sve u svemu vrlo fino obrađeno i za svaku pohvalu.
Sars33
Pohvale za clanak, evo da i ja sta lijepo vidim na ovoj stranici
kaliopi
Danas ste pretjerali, dva dobra članka, samo nastavite ovako.
gallardo.la
Svaka cast na clanku!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti