Selby i Fu se pridružili O'Sullivanu i Murphyju

Poznata četiri učesnika četvrtfinala UK Championshipa

Selby i Fu se pridružili O'Sullivanu i Murphyju

A. Beganović

Ronnieju O'Sullivanu i Shaunu Murphyju u četvrtfinalu UK Championshipa koji se igra za nagradni fond od 850.000 funti pridružili su se Mark Selby i Marco Fu.

Dueli Marka Selbyja i Zhang Ande, te Marca Fua i Olivera Linesa nisu opravdali očekivanja, odnosno Selby i Fu su bez većih problema stigli do pobjeda i plasmana u četvrtfinale.

Anda je osvojio prvi frame u duelu sa Selbyjem, no to je sve što je uspio uraditi. Selby je narednih šest riješio u svoju korist za siguran trijumf uz dva trocifrena breaka (109, 100).

Fu je bio još ubjedljiviji pošto je Linesa savaladao sa maksimalnih 6:0 po frameovima. U posljednja tri framena Lines nije osvojio niti jedan poen, a Fu je meč završio sa jednim trocifrenim breakom (118).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi