Zaboravio isključiti zvuk seksa na mobitelu, pa prekinuo snooker meč

Nasmijao i igrače

Zaboravio isključiti zvuk seksa na mobitelu, pa prekinuo snooker meč

E. Čaušević

Snooker je jedan od sportova gdje je tišina jedan od najvažnijih faktora, no u prošlosti je bilo dosta načina da se igrači pokušaju izbaciti iz takta.

Prije nekoliko godina u centru pažnje našao se jedan od ljubitelja snukera koji je tokom meča prdežom pokušao da prekine meč, a zvukovi su se mogli jasno čuti zbog tišine. Ipak, ovaj put u Engleskoj je jedan od gledatelja otišao korak dalje.

Naime, tokom meča engleskog prvenstva u snookeru na nekoliko sekundi je prekinut meč između Marka Allena i Basema Al Tahhana jer su se mogli čuti zvukovi seksa. To je nasmijalo i igrače, a na kraju se ispostavilo da je jedan od gledatelja zaboravio isključiti zvuk na mobitelu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi