Zaspao pijan u publici, pa ga izbacili s meča zbog ometanja

Na meču O'Sullivana i Wilsona

Zaspao pijan u publici, pa ga izbacili s meča zbog ometanja

Midhat Šljivak

Zanimljiva scena dogodila se na meču 1. kola Svjetskog prvenstva u snookeru između Ronnieja O'Sullivana i Garyja Wilsona.

Jedan posjetitelj ovom duela je napravio pravi šou na tribinama. Dok se Ronnie O'Sullivan pripremao za potez, jedan od navijača je očigledno pretjerao u piću, te je počeo komentarisati potez.

Nije tu bilo sve. Uspio je u svega nekoliko sekundi zaspati, pa je zatim reagovalo i osiguranje. Izbačen je s meča, koji je potom nastavljen.

Nije ovaj prekid išao na ruku O'Sullivanu. Promašio je kuglu nakon toga, ali je na kraju ipak uspio da slavi u ovom meču.

Sigurno je da će ovom fanu snookera biti zabranjeno prisustvo ostalim mečevima, a i zaslužio je da mečeve u budućnosti gleda samo na televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti