"Ako Đoković ne bude pozitivan, počet ću blagosloviti vodu pozitivnom energijom"

Nastavljaju se šale na račun prvog reketa svijeta

"Ako Đoković ne bude pozitivan, počet ću blagosloviti vodu pozitivnom energijom"

Šale na račun prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića nastavljaju se iz dana u dan. 

Đoković je ovog ljeta odlučio da organizuje niz turnira po balkanskim zemljama iako je situacija trenutno što se tiče pandemije Covid19 vrlo rizična.

Na turnirima nije bilo gotovo nikakvih mjera zabrana pa su iz svega brojni teniseri izašli kao "pozitivni".

Prvi je to objavio Grigo Dimitrov zbog kojeg je i odgođeno finale turnira u Zadru, a potopm je ustanovljeno da je zaražen i njegov trener, kao i Borna Čorić te kondicioni trener Đokovića. Pozitivan je i Viktor Troicki kao i njegova trudna supruga. On je igrao na turniru u Beogradu u prvoj etapi Adria Toura i to baš u grupi s Noletom.

Ima i onih koji su prošli kao negativni a to su Marin Čilić, Alexander Zverev i Damir Džumhur. Rezultat testa Đokovića očekuje se danas poslijepodne, a 55. reket svijeta Tennys Sandgren preko Twittera kaže kako će početi vodu blagosloviti pozitivnom energijom ako se ispostavi da je Nole negativan.

"Ako Novak ne bude pozitivan na COVID-19, počet ću blagosloviti vodu pozitivnom energijom", napisao je Amerikanac.

On naravno aludira na to da se Đoković neprestalno posljednjih dana družio s Dimitrovom, svojim kondicionim trenerom, Troickim i Čorićem pa je teško za očekivati da nije pokupio zarazu.

Osim rezultata testa, danas se očekuje i press konferencija Novaka Đokovića. Ona je zakazana za 17:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti