Oglasio se Zverev: Čini se da imam jako tešku povredu

Nakon jučerašnjeg meča

Oglasio se Zverev: Čini se da imam jako tešku povredu

E. Ganibegović

Aleander Zverev jučer je u polufinalu Roland Garrosa doživio tešku povredu. 

On se povrijedio u drugom setu polufinala s Rafaelom Nadalon i morao predati meč. 

U invalidskim kolicima je izveden s terena, da bi se poslije vratio na štakama i kazao kako ne može nastaviti, a sada se i sam oglasio.

"Bio je to jako težak trenutak za mene, bio je fantastičan meč do tog trenutka. Čini se da imam jako tešku povredu, ali ljekarski tim i liječnici još istražuju i obavijestit ćemo vas", rekao je Zverev pa dodao:

"Želim čestitati Rafi. Nevjerovatno ga je vidjeti u 14. finalu i nadam se da će proći do kraja i ispisati novu stranicu historije. Ali, nije mi bilo lako. Obavještavat ću vas".

Rafael Nadal prošao je zbog odustajanja Zvereva u finale Roland Garrosa, gdje će igrati protiv Norvežanina Caspera Ruuda koji je nešto kasnije sinoć izbacio Marina Čilića.

Španac će zaigrati u 14. finalu French Opena i juriti svoju 22. Grand Slam titulu. 

Top Komentari

BHparola
Smeta njima kad kazes, da je bog najveci (allahu akbar) pa kad im to smeta, na sta oni onda vjeruju, nek su oni ljude razdvojili, muslimane i izdajice jevreje, pravi jevreji su sad muslimani, tako oni rade, treba velika promjena, jer ovo vise ne ide vako
1 1
BHparola
Idite bijelci tamo gdje vam nije mjesto i pravite se neki arapci, u arapskim drzavama, pravi jevreji, oni prvi jevreji, su kao muslimani, isto izgledaju, nisu mogli preuzeti jerusalem nikada ovih bijelci, pa sad se prave jevreji, da mogu doci do grada, i sve su unistili, pravi jevreji i muslimani su bili kao braca, dok ova banda nije stigla s manipulacijama i da ruse zajednicko muslimana i jevreja, ko njima vjeruje,je velika budala, drugim govore za integraciju, a oni su tih, sto sve svoje imaju, kao naprimjer skolu, ne idu oni s drugim u skolu, ne oni imaju svoju skolu, da to ostane, da mogu praviti ljude budalama, nikad ih necu pistovati, dok gledaju druge ljude kao zivotinje, i da drugi zivot ne vrjedi, samo njihov
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi