Zverev totalno poludio: Reketom počeo udarati sudiju, završio je s brutalnom kaznom!

Skandalozno ponašanje

Zverev totalno poludio: Reketom počeo udarati sudiju, završio je s brutalnom kaznom!

A. Čaušević

Novi skandal na tenisikim terenima u izvedbi jednog od najboljih tenisera današnjice. 

Alexander Zverev je u potpunosti izgubio živce nakon što je izgubio u parovim na turniru u Acapulcu.

Njemački teniser se ponašao zaista skandalozno, a na snimakama se može vidjeti kako je reketom udario sudiju.

Zverev je prvo udario po sudijskom stolu, a zatim je nekoliko puta udario i sudiju po nogama koji je nastojao da izbjegne udarce.

"Pogledaj gdje je loptica pala, pogledaj! Ti je*eni kretenu. Odj*bi", govorio je Zverev sudiji tokom trećeg seta kada sudija nije uvažio njegovo mišljenje.

Sasvim očekivano kazna za Zvereva je bila brutalna te je odmah izbačen s turnira pa neće moći igrati svoj meč pojedinačne konkurencije.

Naime, jedan od najboljih tenisera današnjice je protiv Petera Gojowczyka trebao igrati meč drugog kola, ali zbog "trenutka ludila" to neće biti slučaj.

Inače, u konkurenciji parova Zverev je igrao u paru sa Marcelom Melom, a njih dvojicu su izgubili od kombinacije Glasspool - Heliovaar sa 2:6; 6:4; 10:6.

Top Komentari

protiv modernog fudbala
Zasto skandalozno ponasanje ??cist aut..boris se i onda te kreteni i mafija kradu..neka je poludio
5 2
plemic
biće da nije vakcinisan.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti