Andy Roddick: Je li moguće da smo ovako j****o glupi?

Legendarni Amerikanac zgrožen ponašanjem američke omladine

Andy Roddick: Je li moguće da smo ovako j****o glupi?

Legendarni američki tenisač i nekada bivši svjetski broj jedan Andy Roddick javno se zgrozio zbog bahatih izjava mladih Amerikanaca. 

Ovaj legendarni teniski as nije ostao bez teksta na tweet CBS News, a njegova reakcija je bila zapravo reakcija onakva kakva bi trebala biti reakcija sviju nas.

Kada se pogleda koliko opušteno mladi Amerikanci govore o ovoj pošasti, gotovo kao da je izmišljotina, iako stotine ljudi svakog dana umire od njegovih posljedica. Naime, u ovo doba godine je zakazan čuveni proljetni raspust koji veliki broj američkih studenata sa nestrpljenjem čeka. To je period kada nemaju obaveze, a svakog dana se organiziraju zabave. Virus SARS-Cov19 je mnogima pokvario žurku, ali mnogi se na to ne obaziru.

Roddick nije mogao da vjeruje i njegova reakcija je bila kratka i jasna:

"Kako smo ovako j****o glupi"???

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi