Bašić 'zapeo' na posljednjoj prepreci pred glavni žrijeb Dohe

Izgubio od Stakhovskyja

Bašić 'zapeo' na posljednjoj prepreci pred glavni žrijeb Dohe

Drugi najbolje rangirani bh. teniser Mirza Bašić danas je poražen u finalu kvalifikacija za ATP turnir u Dohi od Ukrajinca Sergiyja Stakhovskyja sa 2:1 u setovima.

Mirza je jučer odigrao odličan meč protiv Nijemca Bachingera kojeg je dobio sa 2:0, a u istom ritmu je krenuo i danas pa je prvi set protiv Ukrajinca riješio u svoju korist sa 6:3.

Ipak, tada je došlo do pada u igri našeg tenisera koji je naredna dva seta izgubio sa 6:2 i 6:3 te se na taj način oprostio od glavnog žrijeba turnira u Dohi.

Tako će Bosna i Hercegovina u glavnom žrijebu imati samo jednog predstavnika i to Damira Džumhura koji će sutra u 1. kolu igrati protiv Novaka Đokovića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi