Becker nakon Đokovića preuzima Zvereva

Vraća se trenerskom poslu

Becker nakon Đokovića preuzima Zvereva

Ugledni njemački sportski list Bild donosi informaciju da se Boris Becker vraća trenerskom poslu.

Poslije uspješne saradnje sa Novakom Đokovićem, legendarni Nijemac će u budućnosti biti 'učitelj' Alexanderu Zverevu, koji je raskinuo saradnju sa dosadašnjom trenerom Juanom Carlosom Ferrerom.

Zajedno sa Beckerom o trenutno petom igraču svijeta će se kao i dosad brinuti Fererov otac. Takav vid saradnje, s druge strane, Ferreru je smetao, dok Becker neće imati taj problem jer je sa ocem njemačkog tenisera već dugo u prijateljskim odnosima.

Saradnja između Beckera i Zvereva bi trebala da bude ozvaničena u narednih nekoliko sedmica.

U ovoj godini Zverevu je cilj da osvoji Grand Slam naslov, a mnogi su uvjereni da će upravo u saradnji sa Beckerom uspjeti to i ostvariti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti