Bivši trener tvrdi da Novak Đoković nije dobro: Tužan je i potresen...
Foto - EPA

Štepanek razgovarao sa Noletom

Bivši trener tvrdi da Novak Đoković nije dobro: Tužan je i potresen...

M. Šljivak

Novak Đoković glavna je tema svjetskih medija u proteklih nekoliko dana.

Naravno, razlog je izbacivanje sa US Opena nakon što je lopticom pogodio sutkinju, a Novak se prema riječima njegovog bivšeg trenera Radeka Štepaneka ne osjeća najbolje.

"Znam da je tužan i potresen. Pati jer to nije napravio namjerno i to samo pojavčava bol", rekao je Stepanek za CNN i nastavio je:

"Teško mu je. Gladan je za trofejima i želi da postane čovjek sa najviše Grand Slam titula. Ovaj mu je bio na dohvat ruke i sve te okolnosti ga čine još tužnijim. Zna da je pogriješio. Trudi se da bude što bolji i do kraja karijere možda bude najveći svih vremena. Svi smo ljudska bića i imamo pravo na grešku", rekao je Štepanek.

Vidjet ćemo koliko će ova situacija sa US Opena u budućnosti utjecati na Đokovića.

Top Komentari

snupi
Ne daj se legendo.
2 0
mile
Bices dobar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi