Bosanac savjetuje Novaka: Pojedi ćevape u Banja Luci i bit ćeš stari

Marinko Umićević ima zanimljiv prijedlog

Bosanac savjetuje Novaka: Pojedi ćevape u Banja Luci i bit ćeš stari

Marinko Umićević, Banjalučanin koji je vlasnik jedne fabrike obuće ima zanimljiv prijedlog za nekada najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića.

Marinko očito prati pomno Novakovu karijeru i svjestan je da srbijsnkom teniseru ne ide baš najbolje u posljednje vrijeme, pa je odlučio da mu pomogne.

Naime, on mu je poslao otvoreno pismo u kojem mu je predložio da dođe na banjalučke ćevape kako bi se vratio staroj formi. Osim toga, potrebno da je da Novak ode u manastir Sveti Ilija u Krupi na Vrbasu i zapali svijeću kako bi dejstvo bilo potpuno.

"Mani se reikija, lati se ćevapa. Od banjalučkog ćevapa izgubio je i McDonalds, pa se nadamo da ćeš jedući banjalučke ćevape povratiti snagu i biti onaj stari", poručio je između ostalog Marinko Novaku.

Top Komentari

Keno
"Banjalucki cevapi" haha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi