Bucko s fotografije je danas najkontroverzniji sportista svijeta, prepoznajete li ga?

Vrlo zanimljiva fotografija

Bucko s fotografije je danas najkontroverzniji sportista svijeta, prepoznajete li ga?

Lica s TV ekrana nekada je vrlo teško prepoznati kada im vidite fotografije iz djetinstva.

Osim što je mnogo godina prošlo, stekli su mnogo novca kojeg ulažu u raznorazne preparate koji im pomažu da izgledaju mnogo ljepše nego nekada.

Ovo se prije svega odnosi na ženski dio populacije, ali ni muško mnogo ne zaostaje. Jedan od primjera je Nick Kyrgios, teniser iz Australije koji je danas sportski građen mladić, ali u djetinstvu to baš i nije izgledalo idealno.

Dok je bio u teniskim počecima, Kyrgios je imao velikih problema s viškom kilograma i tada mu vjerovatno niko nije predviđao uspješnu karijeru.

Danas on izgleda potpuno drugačije i u tom smislu ga treba pohvaliti, ali nikako ne treba zaboraviti da je on ipak najkontroverzniji teniser i uopšte sportista današnjice koji se često zbog svojih nedjela nalazi na naslovnim stranicama.

Pogledajte i fotografiju ispod teksta pa usporedite koliko se zapravo promijenio za nekih 20 godina.

Image

Top Komentari

Konze
Ipak sam mislio da je ovo onaj sin onog debelog Fehme burekdžije iz Zavidovića a ono nije. Pih.
3 0
Dino69
Stavljate ovu sliku stoti put kako vas vise nije stid
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi