Chung i Harrison u četvrtfinalu

ATP Atlanta

Chung i Harrison u četvrtfinalu

Južnokorejski teniser Hyeon Chung i Amerikanac Ryan Harrison plasirali su se u četvrtfinale ATP turnira koji se ovih dana igra u Atlanti.

Chung je za rivala imao Amerikanca Taylora Fritza kojeg je bez većih problema porazio sa 2:0. Ovosezonski polufinalista Australian Opena je slavio sa 6:4 i 7:6 nakon sat i 35 minuta tenisa.

On će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanca Ryana Harrisona koji je nešto kasnije slavio protiv Slovaka Lacka sa 2:1 u setovima. Harrison je slavio sa 2:6, 6:2 i 6:3, a meč je trajao sat i 31 minut.

Inače, do kraja današnjeg programa bit će odigrana još dva meča osmine finala i to između Mikhaila Youzhnyja i Mische Zvereva te između Johna Isnera i Alexa De Minaura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi