Džumhur osvojio prvi set, pa ispao od Davidovicha Fokine

ATP Marbella

Džumhur osvojio prvi set, pa ispao od Davidovicha Fokine

E. Škorić

U 1. kolu ATP turnira u španskoj Marbelli Damir Džumhur je poražen od Alejandra Davidovicha Fokine sa 6:7, 6:2, 6:2.

U prva četiri gema vidjeli smo četiri brejka, a zatim su obojica tenisera bili sigurni na svom servisu, pa se prvi set rješavao u taj-brejku. Bh. teniser je u potpunosti nadigrao domaćeg rivala u tzv. dodatnom 13. gemu pa je poveo s 1:0.

Onda je Džumhur jednostavno stao, Davidovich Fokina dobija drugi set sa 6:2, a istim rezultatom mu je pripao i set odluke.

Na trenutke se Džumhur znao trgnuti i izgledalo je da bi mogao da se vrati unatoč 0:3 na početku trećeg seta, no onda je ponovo Španac uspostavio incijativu i lagano došao do pobjede.

Top Komentari

user1608229445
mora i on ponekad izgubit hahahah inaće još jedan dokaz o najnetalentiranijoj naciji europe
2 7
Rajvosa2019
Mislim da je ovaj momak pogrijesio profesiju , posto redovno reketa neke rospije po Srbiji - a para nema , sigurno ima neke druge kvalitete? Mozda ima velik reket/ oklagiju ? Ako je to tacno , a moguce je - nek se prihvati porno biznisa- mozda mu to krene od ruke i bude uspjesan .
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi