Džumhur predao meč na turniru u Beogradu

U kvalifikacijama

Džumhur predao meč na turniru u Beogradu

H. Zilić

Bh. teniser Damir Džumhur predao je meč kvalifikacija na ATP tuniru u Beogradu.


Džumhur je pri rezultatu 1:1 u setovima predao meč Carbaellesu Baeni od kojeg je poražen u finalu Challangera također u Beogradu.

Do predaje gledali smo veoma dobar tenis sa dosta preokreta i borbe.

Prvi set osvojio je španski teniser nakon tie breaka u kojem je slavio sa 7:2.

U drugom setu, DŽumhur je zaigrao puno bolje i dobio set sa 2:6, ali nakon toga je predao zbog povrede.

Prošla sedmica koja je bila sjajna za Džumhura, donijela mu je napredak na ATP listi, pa našeg tenisera sutra možemo očekivati oko 115. pozicije na ATP listi. Vratio se među 120, a ono najbitnije približio se igračima koji su u TOP 100.

Top Komentari

Kukiiiii
Oprosti se ti prijatelju! Vise poraza nego mečeva imas, sramota više, svaka čast pa jos imas volju ganjati to nakon svih poraza! Probaj neki drugi sport, tenis nije za tebe!
4 5
user1602245913
Puko mu živac.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi