Damir Džumhur "zaglavio" na granici zbog gužve, pa s bratom Zlatanom zaigrao tenisa

Sprema se za nastup u Budimpešti

Damir Džumhur "zaglavio" na granici zbog gužve, pa s bratom Zlatanom zaigrao tenisa

E. Čaušević

Bh. teniser Damir Džumhur ove sezone ne igra baš kako je očekivao, a povratak u formu otežava i povreda leđa.

Džumhur ove sezone nikako da prođe dalje od drugog ili trećeg kola na nekom turniru, a u prethodnim sedmicama imao je dosta problema s povredom leđa zbog koje je predao dva meča.

Bh. teniser sutra nastupa na ATP turniru u Budimpešti, te će u prvom kolu igrati protiv Pierre-Hufues Herberta. Džumhur je krenuo put glavnog grada Mađarske, ali je "zapeo" na granici.

Na izlazu iz Srbije i ulazu u Mađarsku su velike gužve, ali je Džumhur našao način kako da se zabavi. S bratom Zlatanom je izašao iz automobila i odlučio je malo zaigrati tenisa.

Top Komentari

cako
I naravno, već je otpao sa turnira, tj neće ni igrati. Nek igra na granici i dalje...
2 0
spidic
Vau
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi