Sezona za zaborav: Damir Džumhur predao meč zbog povrede

Cecchinato ide dalje

Sezona za zaborav: Damir Džumhur predao meč zbog povrede

E. Čaušević

Bh. teniser Damir Džumhur u prvom kolu je završio svoj nastup na ATP turniru u Monaku.

Džumhuru ove sezone ništa ne ide kako je očekivao i nikako da pronađe svoju pravu formu. Bh. teniser je imao problema s povredom u proteklo vrijeme koja čini se i dalje prestavlja prepreku za njega.

Bh. teniser je danas u prvom kolu ATP turnira igrao protiv italijanskog tenisera Marca Cecchinata, ali je nakon samo 20 minuta odlučio da preda meč.

Cecchinato je imao prednost od 4:0 u prvom setu, no onda je Džumhur poručio da ne može nastaviti meč i da ima problema s povredom koja ga muči već neko vrijeme.

Zanimljivo da je prije mjesec dana na Mastersu u Mijamiju u drugom kolu Džumhur predao meč istom protivniku zbog tih problema s leđima.

Top Komentari

snjesko
hajd ti Dzumhure okaci reket o klin i uhvati se lopate
3 1
Grohot
predo mec i uzeo cifru...pa pa tu tu idemoo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi