Damirova Dejana u problemu na Australian Openu: Nisam smjela da navijam za Novaka!

Pratila meč Novaka Đokovića, ali našla se u nezgodnoj situaciji

Damirova Dejana u problemu na Australian Openu: Nisam smjela da navijam za Novaka!

Dejana Živković, djevojka bh tenisera Damira Džumhura, trenutno se skupa s njim nalazi u Melburnu kako bi ispratila Australian Open.

Osim za Damira, Dejana će navijati naravno i za teniserke i tenisere iz Srbije, a tu se prije svega misli na nekadašnjeg svjetskog broja 1. Novaka Đokovića.

Dejana je gledala Novakov meč prvog kola protiv Amerikanca Donalda Younga, ali našla se u veoma nezgodnoj situaciji.

Naime, kako je objavila na Instagramu, Dejana je smještena u box američkog tenisera i nije mogla da navija za Novaka ili da se raduje njegovim poenima. Nezgodna situacija, ali sigurno da je Dejana ipak zadovoljna napustila svoje mjesto na tribinama jer je Đoković prikazao sjajnu partiju i slavio sa 3:0 u setovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi