Dok je igrao teniser uhvatio djevojku u flertu s nepozvanim gostom: Uradio je jedino što je mogao!

Nesvakidašnja scena na US Openu

Dok je igrao teniser uhvatio djevojku u flertu s nepozvanim gostom: Uradio je jedino što je mogao!

Admin Čaušević

Nesvakidašnja scena viđena je na teniskom meču US Opena između Daniela Evansa i Carlosa Alcaraza kojeg je Španac riješi u svoju korist sa 3:1. Kad je vidio šta se dešava u loži sa njegovim timom Britanac je odjednom prekinuo meč.

Kako to obično biva na velikim turnirima osim trenera i porodice u boksu namijenjenom nekom teniseru sjedi njegova djevojka ili supruga, u zavisnosti od toga u kakvom su odnosu.

Tako je bilo i na Arthur Ashe Stadiumu gdje je britanski broj 2 odmjerio snage sa svjetskim brojem 1, a pri kraju prvog seta Evans je prekinuo meč.

Naime, kad je pogledao u ložu vidio je jednog nepoznato lice koje je čini se flertovalo sa njegovom djevojkom Aleah i taj prizor mu se uopšte nije svidio.

Nepozvani gost je ušao u ložu s ciljem da zavede Evansovu djevojku

Britanac se odmah obratio sudiji te je tražio da se nešto poduzme i nepozvani gost izbaci iz lože.

"Taj čovjek nije s nama, taj koji se nalazi u trećem redu, on nije sa nama", galamio je Evans prema sudiji koji nije znao šta da uradi.

Oglasi

Nepozavani gost je nosio kačket te je imao akreditaciju oko vrata, ali nije uspio u svom naumu da pokuša zavestu Aleah.

Aleah je sa Evansom ostala i kad je bio pozitivan na kokain

Ovaj par je zajedno već šest godina, atraktivna djevojka je ostala sa Evansom i kad je bio suspendovan na 12 mjeseci zbog upotrebe kokaina i teško je vjerovati da će ih jedan navijač razdvojiti.

Oni vode poprilično samozatajan život pošto na društvenim mrežama uopšte ne objavljuju fotografije što baš i nije svojstveno za današnje sportiste. 

Inače, tokom meča Evans - Alcaraz je viđen možda i najljepši poen dosadašnjeg dijela turnira i izveo ga je španski teniser.

Osim flerta na tribinama je viđeno i još zanimljivosti pošto je jedan navijač vješto uhvatio lopticu, dok se drugi iskazao u ispijanju piva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi