Slavni teniser je bivšoj stavio kameru u sobu, kad je to shvatila servirala mu je paklenu osvetu!

Sve je otkrila zahvaljujući bratu

Slavni teniser je bivšoj stavio kameru u sobu, kad je to shvatila servirala mu je paklenu osvetu!

Admin Čaušević

Svojevremeno jedan od najboljih tenisera svijeta je odlučio da postavi kameru u sobu svoje bivše djevojke, kada je to ona otkrila odlučila je da mu život pretvori u pakao, a sve je završilo i na sudu.

Bivši treći teniser svijeta David Nalbandian optužen za uznemiravanje i uhođenje prema svoje bivše partnerice, Araceli Torrado, javljaju argentinski mediji.

Radilo se o instaliranju skrivene kamere unutar otvora za ventilaciju njihovog stana u kojem su boravili tokomsvoje veze.

Nalbandian je u decembu 2022. prekinuo 22-godišnju vezu s Victorijom Bosch s kojom je dobio dvoje djece.

Zatim je u februaru uplovio u vezu s Torrado, manekenom iz Rosarija, no u junu su se rastali. Živjeli su zajedno u Buenos Airesu, a nakon raskida ona je ostala jedno vrijeme živjeti u tom stanu.

Oglasi

U međuvremenu otkrila je kameru postavljenu iza ventilacijskog otvora koju je odvrnuo njen brat. Podnijela je tužbu za uznemiravanje, ali je odbačena zbog nedostatka dokaza.

"U ventilacijskom otvoru svoje sobe, Araceliin brat je vidio bljeska, a tamo je bila i kamera kontrolisana Wi-Fi mrežom koja je slala snimke i fotografije na mobitel", pišu argentinski mediji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CyKR8r4Npy3/[/instagram]

Međutim, u novim događajima Nalbandian je priznao da je instalirao kameru, ali je istovremeno rekao da nikad ništa nije vidio jer nije radila.

"Uradio sam to, ako želiš da budem iskren. Ali te nisam mogao vidjeti jer nije internet radio", priznao je Nalbandian bivšoj djevojci u telefonskom razgovoru kojeg je ona snimila i zatim objavila.

Navodno je nekadašnji teniser plaćao i portira zgrade kako bi mu slao snimke šta radi njegova bivša djevojka zbog čega je i optužen za uznemiravanje.

Manekenkin advokat zatražio je otvaranje slučaja zbog ovih novih saznanja. Inače, Araceli Torrado je prije veze sa Nalabandianom imala romansu i sa Juanom Sebastianom Veronom, slavnim fudbalerom iz Argentine.