Poznati trener tvrdi: "Đoković lažira povredu..."

Šta se iza svega krije?

Poznati trener tvrdi: "Đoković lažira povredu..."

S. Grebović

Trener Serene Williams, Patrick Mouratoglou, samo je još jedan od onih koji su skeptični kada je u pitanju povreda Novaka Đokovića.

Srbijanski teniser zadobio je neugodnu povredu za vrijeme meča protiv Fritza u 3. kolu Australian Opena u kojem je ipak uspio slaviti.

I u narednom kolu Novak je slavio i to protiv Kanađanina Miloša Raonića, a svi oni koji su pratili taj meč mogli su primjetiti da se prvi reket svijeta poprilično dobro i brzo oporavio od povrede mišića. Dosta je onih koji su skeptični zbog toga.

"Sjajna borba Novaka protiv vrlo dobrog Raonića. Sjajno je vidjeti da se tako dobro nosi s povredom. Želimo da ovaj kraj turnira bude toliko obećavajući kao što izgleda trenutno uz okršaj šampiona i budućih šampiona", riječi su Mouratogloua, koji je potom detaljnije objasnio samu povredu Đokovića i iskazao sumnju da je u pitanju kidanje mišića.

"Ne kažem da nije povrijeđen, vjerovatno ima nešto, ali to ne liči na kidanje mišića, inače ne bi mogao da se kreće i udara tako", rekao je.

Trener Serene Williams nije jedini koji ima takvo mišljenje, budući da je i Nadal nedavno izrazio sumnju u srbijanskog tenisera.

Top Komentari

Don Corleone
Mene samo zanima što je toliko bitno je li Novak povređen ili ne? Je li se možda igra po drugim pravilima, je li mu se možda duplaju poeni zato što je povređen? Koga briga za ove izjave, ne vidim što su toliko bitne?
4 2
mirex
Godinama to radi...kad god mu ne ide zali se na disanje,povrede kojekakve,procitan davno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi