Nadal komentarisao Novakovu povredu: Čudno je...

Sumnja se u Đokovićevu povredu

Nadal komentarisao Novakovu povredu: Čudno je...

Edmir Škorić

Novak Đoković nedavno je u pet setova pobijedio Amerikanca Taylora Fritza.

Novak je vodio s 2:0 u setovima, a onda se povrijedio, počeo da se žali na bolove, pa je Fritz stigao do 2:2, da bi u petom setu prvi teniser svijeta lako opet došao do pobjede.

Svjetska javnost ubrzo je počela da sumnja u Novakovu povredu, a oglasio se i Španac Rafael Nadal.

"Bilo je čudno. Dva seta se činilo da će Novak da preda, a onda je normalno zaigrao. Ne mogu da komentarišem kako se osjeća", rekao je Nadal.

"Izgledalo je kao da će da preda, ali je njegov stav takav da nikada ne odustaje. Našao je način da pobijedi", poručio je Španac.

Novaka u borbi za četvrtfinale čeka Miloš Raonić.

Top Komentari

Uranija
Puno je čudnije tvoje redanje flašica sa vodom i guranje prstiju u g.zicu i servis koji traje i traje... jedan od glavnih krivaca zašto su vremenski ograničili servis...
2 6
K79
Pa ako je već vodio sa 2:0 zašto bi glumio povredu u tom trenutku nema logike da je gubio onda ok al ovako Rafa kenjas bez veze
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti