Đoković bijesan na sudiju

Novak nije bio zadovoljan nakon sudijske odluke

Đoković bijesan na sudiju

Srbijanski teniser i prvi reket svijeta Novak Đoković plasirao se u finale ATP Mastersa u Miamiju nakon jučerašnje pobjede protiv Goffina.

Ipak, bez obzira na pozitivan rezultat, Đoković je bio prilično nervozan pa se u jednom trenutku svađao i sa glavnim sudijom meča.

"Kako mi možete dati opomenu kada sam se okliznuo i umalo povrijedio? Trebao sam otići do klupe, malo se srediti i onda bi bilo ok?", rekao je ljutito Đoković sudiji.

Đoković je već u narednom gejmu pokazao zašto je broj 1. na svijetu, pa je i u takvoj situaciji napravio brejk i meč mirno priveo kraju.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi